Autoverlichting Menu sluiten
Nieuws

Autoverlichting

Het aantal ongelukken dat plaats vindt onder slecht verlichte omstandigheden zoals bij slecht weer of in het donker, ligt rond de 80%. Wanneer u dus maximale veiligheid voor uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers wilt creëren, kies dan voor de veiligste technologie.

Een goed werkende auto verlichting is belangrijker dan u denkt. De straal en de helderheid van uw autolampen bepalen niet alleen uw zicht op de weg, maar ook uw zichtbaarheid richting andere mede weg gebruikers.

CarXpert ABS weet dat goede autolampen een voorwaarde zijn voor uw veiligheid. Daarmee werkt CarXpert onder andere samen met Philips voor de levering van hoge kwaliteit autoverlichting.

Meer lichtPhilips past haar 100 jaar ervaring in autoverlichting toe om uw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Door telkens te blijven innoveren is Philips als geen ander in staat om een optimaal zicht te creëren en toch uw medeweggebruikers niet te verblinden. Wij noemen dit Active Safety. Zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer.

 

Veilig op de weg in de avond met Xtreme Vision

Met goede verlichting heeft u een beter zicht. Vooral in de avond op donkere wegen of een slecht verlichte snelweg, zorgt dat naast meer comfort ook voor meer veiligheid. De Xtreme Vision is een autolamp die een lichtbundel geeft met 130 % meer krachtiger licht. Zodoende bent u beter zichtbaar op de weg.

Kennis van autoverlichting

Uw CarXpert autobedijf weet alles van autoverlichting en helpt u graag met advies en informatie. Vraag bij onze balie wat er het beste bij uw auto past.