Nieuws

Bezoek ons tijdens de Open Bedrijvendag

CarXpert ABS neemt deel aan de Open Bedrijvendag op 4 november aanstaande. Kom langs bij autobedrijf CarXpert ABS te Barger Compascuum voor een andere kijk op auto’s!

Op 4 november neemt CarXpert ABS weer deel aan de Open Bedrijvendag Emmen. Van 10.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom in ons garagebedrijf in Barger Compascuum.

Maak kennis met autotechniek
Tijdens de Open Bedrijvendag laten we jong en oud kennis maken met autotechniek. We organiseren verschillende leuke wedstrijden. Zo kunnen kinderen een bandenwisselwedstrijd spelen tegen hun ouders en kunt u strijden om de eerste plek bij de wedstrijd auto duwen en oliefles schuiven. De winnaar van de dag wint een leuke prijs.

Verder is er een grote kraan van Wagenborg, staat er een echte Delorean en mogen kinderen op de foto terwijl ze op een trekker zitten. Kom gezellig langs om te zien wat er nog meer te beleven is!

Technics4U
Technics4U organiseert op 3 november een techniekmanifestatie voor basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8. Aansluitend kunnen de leerlingen, hun ouders en hun leerkrachten op 4 november een bezoek brengen aan de Technics4U bedrijven, waaronder CarXpert ABS. Met een speciale voucher kunnen de leerlingen bij ons een technisch traject afleggen en meedingen naar een extra prijs. Zo dragen we graag ons steentje bij om hen te enthousiasmeren voor techniek.