Nieuws

Deelname Open Bedrijven Dag

Net als vorig jaar, neemt garagebedrijf CarXpert ABS weer graag mee aan de Open Bedrijven Dag (OBD) in Emmen. Op 5 november openen een groot aantal bedrijven in de omgeving Emmen hun deuren voor het publiek.

CarXpert ABS neemt deel aan de Open Bedrijven Dag op 5 november aanstaande. Kom langs bij autobedrijf CarXpert ABS te Barger Compascuum op 5 november voor een andere kijk op auto’s!

Open Bedrijven Dag bij CarXpert ABS
Ook dit jaar heeft de Open Dag een extra technisch en jong tintje! Kom samen met uw kind naar CarXpert ABS en leer ze op een speelse wijze om te gaan met techniek. Er is een prijsvraag en leuke items om te winnen. Verder organiseert CarXpert ABS een wielwissel wedstrijd, de mogelijkheid om een ritje op een e-scooter te rijden en diverse andere spelletjes voor de kleintjes. Zelfs voor de creatievelingen is er een auto waar op gekrijt mag worden.

Workshop techniek
De dag voor de Open Dag wordt er in samenwerking met Technics4U een workshop over techniek georganiseerd waar zo’n 400 kinderen van verschillende basisscholen aan meedoen. Na afloop van de workshop ontvangen alle kinderen een houten gereedschapskoffertje met tegoedbonnen erin. Samen met de bon van een van de deelnemende bedrijven, waaronder CarXpert ABS, kunnen kinderen naast een rondleiding nog iets leuks doen. Na afloop krijgt elk kind tegen inlevering van de bon een mini gereedschap voor in de koffer.

Techniek voor de jongste bij CarXpert ABS
Is uw kind gek op auto’s? Of wil uw kind wel eens zien wat er in een auto allemaal zit? Of weet uw kind heel veel over auto’s? Tijdens de Open Dag op 5 november kan elk kind in onze werkplaats leuke prijzen winnen door te raden wat waar hoort. Wie weet leert u er zelf ook nog wat van….