Gratis Winter Veiligheid Check bij CarXpert ABS Menu sluiten
Nieuws

Gratis Winter Veiligheid Check bij CarXpert ABS

CarXpert ABS in Barger Compascuum is een universeel garagebedrijf dat auto-onderhoud, airco-onderhoud, camper-onderhoud en reparaties verricht. Daarnaast kunnen mensen er terecht voor APK en de aanschaf van auto’s en scooters, waarbij een persoonlijk en gedegen voorgesprek altijd het startpunt is.

Het bedrijf is gestart in september 1988 door Johan AB. CarXpert ABS is continu in beweging. Zo werkt het bedrijf sinds april van dit jaar samen met Zorgbedrijf Zwat uit Drachten. Johan: “Door die samenwerking voorzien we in dagbesteding voor tieners, (jong)volwassenen en ouderen tussen de 14 en 67 jaar die een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ hebben door bijvoorbeeld burn-out, beroep switch, langdurig werkloos en jeugd die graag techniek wil leren, maar wel een steuntje in de rug nodig heeft.”

Aangesloten bij CarXpert
Ook de autobranche is continu in beweging. Daarom vindt het bedrijf het belangrijk om naar de toekomst te kijken. “Sinds 1 oktober 2009 zijn wij aangesloten bij CarXpert. Het opleidingsniveau is hoog en de deskundigheid breidt zich nog steeds uit, ook op breder gebied schakelen we mee. Wij staan daarom ook voor mensen klaar met de modernste techniek op diagnose gebied en auto-elektronica. Het mooie van CarXpert is onder meer dat wij aangesloten zijn bij een technische helpdesk. Ook op andere gebieden kijken we naar de toekomst. Zo zijn we een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig scholieren die het automonteurs vak willen leren. Dat vinden wij belangrijk, want goed technisch personeel is altijd welkom. Zelf hebben we de eerste trainingen gevolgd voor het onderhoud van elektrische voertuigen. We zijn al een tijd dealer van elektrische en benzine scooters, waarvoor we de deskundigheid in huis hebben in onze werkplaats.”

Gratis Winter Veiligheid Check
In die werkplaats wordt ook aandacht besteed aan winteradvies. Zo is het belangrijk om in de winterperiode de juiste banden te hebben. Johan: “Die zijn letterlijk van levensbelang. De veiligheid tussen jou en het wegdek zijn immers maar 4 kleine bandvlakken. Ook goede verlichting, remmen en ruitenwissers zijn belangrijk, naast een goed werkende airco om de ramen niet te laten beslaan.” Momenteel heeft CarXpert ABS een mooie actie: gratis Winter Veiligheid Check in november en december. Kom langs voor een goede kop koffie of een vrijblijvende rondleiding!

Bron: Emmen Nieuws