Nieuws

Haal- en brengservice i.v.m. Coronavirus

Heeft u een afspraak én verkoudheidsverschijnselen? Neem dan contact met ons op, dan komen we uw auto/camper/scooter ophalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een nieuwe afspraak te plannen. Tel: 0591-349535 of 06-20017768.

Dezelfde goede service, conform de richtlijnen van het RIVM
De komende weken gaan wij, i.v.m. het Coronavirus, anders met elkaar en met uw auto om. Ons autobedrijf is open, dus u bent welkom uw auto te brengen voor onderhoud, reparatie, APK en bandenwissel. U krijgt van ons de service die u van ons gewend bent. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen
Wij vragen u om uw sleutels op de balie te leggen als u uw auto komt brengen. Daarnaast hanteren wij zoveel mogelijk een afstand van 1,5 meter en mogen er geen klanten in de werkplaats komen. Voor en na het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw auto reinigen wij de delen die u ook aanraakt. Denk daarbij aan het stuur, het schakelsysteem, hendels, enz. Wij verzoeken u af te rekenen met uw pinpas. Als u alleen over contant geld beschikt, vragen u dit uit te wisselen zonder handcontact.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens in onze garage!