Nieuws

Scootertocht CarXpert ABS

CarXpert ABS – uw service adres voor de aanschaf en het onderhoud van alle type scooters. Meld u nu aan voor de scootertocht.

Heeft u een 25 kilometer snor scooter en op 11 september 2016 nog niets in de agenda staan? Dan hebben wij een leuk evenement voor u! CarXpert ABS organiseert een scootertocht in de pittoreske omgeving van regio Emmen. Meld u tijdig aan!

Snorscooter tocht

CarXpert ABS nodigt u uit om mee te genieten van een regionale scootertocht voor snorscooters. De tocht is specifiek opgezet voor scooters of e-bikes die maximaal 25 kilometer per uur kunnen. Wij hebben een mooi parcours van 45 kilometer voor u uitgestippeld. De route mag u zelfstandig en in uw eigen tempo met uw snorscooter rijden. Natuurlijk wordt u niet alleen voorzien van een mooi uitzicht, maar ook van een drankje en versnapering.

Tip: kom met een volle tank.

Datum 11 september 2016
Tijd 10.00 uur tot 15.00 uur
Verzamel- & eindpunt CarXpert ABS – Barger Compascuum
Kosten € 2,50 p.p. (vooraf betalen), inclusief drankjes en versnapering

U kunt tussen 10.00 en 11.00 uur starten met de snor scooter tocht. Om iedereen ook wat historie mee te geven van de omgeving, hebben wij een aantal vragen samengesteld. U bepaalt zelf uw tempo. Tijdens de route zoveel pauzes kunt nemen als u zelf wenst, om bijvoorbeeld even te genieten van het uitzicht of een bezoek te brengen aan een lokale bezienswaardigheid. Het enige wat wij vragen is dat u rond uiterlijk 15.00 uur weer op het verzamelpunt probeert te arriveren.

Ongeveer op de helft van de tocht staan we even stil bij een punt waar u wordt voorzien van een fris drankje.

Wij verwachten dat iedereen weer rond 15.00 uur op het verzamelpunt is. Bij terugkomst staat er een heerlijk kopje koffie met koek voor u klaar.

Om ervoor te zorgen dat iedereen weer veilig terug naar huis kan, vragen wij u vriendelijk om u rond 15.00 uur te melden bij de organisatie of op het verzamelpunt te arriveren.

Het is een laagdrempelig evenement waarbij de enige voorwaarden zijn dat de minimale leeftijd 16 jaar is, u een WA verzekering heeft, u in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs en de juiste papieren heeft voor het bezit van uw snor scooter en een geldige scooterverzekering heeft.