Eco Traveller

wendbare elektrische vouwfiets

Eco Traveller – wendbare e-bike

Bent u op zoek naar een stevige maar wendbare elektrische vouwfiets? Dan is de Eco Traveller een prima vervoersmiddel als e-bike. CarXpert ABS helpt u naast de aanschaf van dit type elektrische vouwfiets ook graag met het onderhoud van de Eco Traveller.

De Eco Traveller is bekend om zijn zeer krachtige motor waarmee u ook op uw vakantiebestemming op vrijwel ieder met een vouwfiets toegankelijk terrein moeiteloos kunt fietsen. Elke hobbel is met deze e-bike geen obstakel meer. De Eco Traveller is uniek door zijn gesloten kettingkast en gebruiksgemak.

Dealer van Eco Traveller
Als officiële dealer van de Eco Traveller, kunnen wij u de beste service geven en al uw vragen beantwoorden over deze mooie elektrische vouwfietsen.

Bekijk hier het assortiment.

VouwFiets Eco Traveller 2e in test NKC
Fietsen worden – net als auto’s – regelmatig getest door gebruikers. Zo is de Eco Traveller getest door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC). De elektrische vouwfiets is nipt geëindigd op de tweede plek en is de enige vouwfiets met een afgesloten kettingkast en onderhoudsvrije versnelling.

Uit de test kwam naar voren dat de berijders de fiets als comfortabel met een fijne prijs ervaren. De fiets is volledig, voelt prettig omdat hij een lage instap heeft en veel stabiliteit uitstraalt. Voor zijn klasse is dit een aantrekkelijke optie voor een groot publiek. Wilt u het hele bericht lezen, klik dan hier.