4.2
4,2/5

Over ons

Ons bedrijf is gestart in september 1988 door Johan AB. Op dit moment zijn er 3 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf.

CarXpert ABS

Sinds 1 oktober 2009 zijn wij aangesloten bij CarXpert. We zijn dan ook volop in beweging. Het opleidingsniveau is hoog en de deskundigheid breidt zich nog steeds uit, ook op breder gebied schakelen we mee. Wij staan daarom ook voor je klaar met de modernste techniek op diagnosegebied en auto-elektronica.

Zo kun je bij ons terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken personen auto’s, bedrijfswagens, campers, caravans, aanhangwagens en elektrische en benzine scooters. Daarnaast kunnen wij je van dienst zijn op gebied van financiering, verzekeringen, wagenparkbeheer, lease en mobiliteitservice. Je kunt bij ons verder terecht voor de verkoop van gebruikte onderdelen.

Johan AB

Eigenaar

0591-349535

Zwat

Sinds 1 april 2021 werkt CarXpert ABS samen met Zorgbedrijf Zwat uit Drachten. Door die samenwerking voorzien we in dagbesteding voor tieners, (jong)volwassenen en ouderen tussen de 14 en de 67 jaar, die een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ hebben door bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking.