4.2
4,2/5

E-bikes

Bij CarXpert ABS kun je terecht voor de aankoop en het onderhoud van Eco Traveller e-vouwfietsen. Heb je vragen of wil je advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Eco Traveller e-vouwfietsen

Ben je op zoek naar een stevige maar wendbare elektrische vouwfiets? Dan is de Eco Traveller een prima vervoersmiddel als e-bike. CarXpert ABS helpt je naast de aanschaf van dit type elektrische vouwfiets ook graag met het onderhoud van de Eco Traveller.

De Eco Traveller is bekend om zijn zeer krachtige motor waarmee je ook op je vakantiebestemming op vrijwel ieder met een vouwfiets toegankelijk terrein moeiteloos kunt fietsen. Elke hobbel is met deze e-bike geen obstakel meer. De Eco Traveller is uniek door zijn gesloten kettingkast en gebruiksgemak.

Dealer van Eco Traveller
Als officiële dealer van de Eco Traveller, kunnen wij je de beste service geven en al je vragen beantwoorden over deze mooie elektrische vouwfietsen.

Bekijk hier het assortiment.

Meer weten?

neem contact op

Contact

Eco Traveller elektrische vouwfiets opnieuw goed beoordeeld!
Fietsen worden – net als auto’s – regelmatig getest door gebruikers. De Eco Traveller Excellent is in de ADR Fietstest van 2022 bekroond met het predicaat: “???????????????? ???????????? ???????? ????????????????”. Waar vorig jaar de Eco Traveller Nexus 7 als winnaar werd gekozen scoorde dit jaar het Excellent topmodel met een 7.4 in zijn complete uitvoering als beste!