4.2
4,2/5

Scooters

Bij CarXpert ABS kun je terecht voor de aankoop en het onderhoud van diverse merken elektrische en benzinescooters en schakelbrommers. Heb je vragen of wil je advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Onderstaand vind je de nieuwe scooters. Ben je op zoek naar een gebruikte scooter? Deze vind je onder occasions.

Merken

AMG/Goccia
De Goccia 1000 is een super wendbare, handzame e-scooter. Hij heeft een beetje de Tomoslooks. Standaard is de actieradius 60 km, of 75 km met een uitgebreider pakket.

De Goccia 2000 is net iets meer “aangekleed”/ maar nog steeds zeer wendbaar en slank.

BTC
Als dealer van BTC scooters helpt CarXpert ABS je graag aan de gewenste BTC scooter. Betaalbare scooters die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, met 3 jaar motorgarantie.

Ebretti
De Ebretti 318 en 518 zijn elegante, stijlvolle elektrische scooters. Ook kan je de scooter geheel naar wens samenstellen.

Meer weten?

neem contact op

Contact

Ecooter
De Ecooter is een stille, elektrische scooter met zero emission. Ecooters zijn voorzien van een middenmotor en uitneembare lithium-ionbatterijen. Uniek bij de Ecooter is de actieradius die kan oplopen tot 175 km. Er zijn verschillende modellen Ecooters verkrijgbaar.

De Ecooter is een wat futuristisch uitziende e-scooter met de motor in het midden. Daardoor is de draaicirkel uitermate fijn. Met 1 accu (25 km uitvoering) kun je bijna 100 km rijden. De Ecooter is standaard uitgerust met een achteruitrij-functie, cruise controle en een afstandsbediening om diefstal tegen te gaan. De prijs is € 2699,-

Nieuw: Instap model ET2 met achtermotor, maar alle comfort van de andere types.

Emco
Emco biedt elektrische scootermodellen aan met een actieradius van 50 tot 130 km en maximale snelheden van 25 tot 45 km/u. De scooters zijn ook zeer geschikt als bedrijfsscooter en zijn verkrijgbaar in Retro en Classic en in verschillende kleuren.

Etalian
De Etalian e-scooter is een milieuvriendelijke, stille scooter en is bovendien erg comfortabel en elegant. Je kunt de scooter geheel naar wens samenstellen en stylen.

Horwin
De Horwin scooters zijn een echte Daily Driver, met een modern design en robuuste lijnen. Met de moderne kleuren en luxe Led-verlichting zijn de scooters een opvallende verschijning die duidelijk zichtbaar zijn in het verkeer. Door zijn hoge stuur en grote wielen zijn de scooters een genot om mee te rijden. Ten slotte zorgt de innovatieve accu een maximale actieradius en optimale veiligheid.